Om oss

 

Vi som driver verksamheten är Kristina Schön och Michael Delten. Kullsäters gård ligger i södra Östergötaland, 3.4 mil söder om Linköping i den vackra Kindabygden.
Vi köpte gården och flyttade hit 1992 tillsammans med våra två barn Johanna och Carl. Dom är vuxna nu men är fortfarande delaktiga i verksamheten.

Smådjurskrematoriet byggdes sommaren 2000 och verksamheten startades i oktober samma år.
 
Michael är utbildad lantmästare och arbetade tidigare som lantbruksrådgivare på länsstyrelsen i Linköping. Michael är född och uppvuxen på en gård på Vikbolandet utanför Norrköping.

Kristina är utbildad husdjurstekniker, men arbetade hemma på gården med smågrisuppfödning innan krematoriet byggdes. Det finns nu inga grisar kvar på gården, men det finns många andra djur. Jag är född i Helsingborg med sommarboende utanför Ljungby där jag växte upp med djur omkring mig, med bl.a. taxen Ruffsi. Jag har idag 3 hundar och 6 katter. Jag har också 4 hästar, 9 lamadjur och 13 får som håller betesmarkerna öppna.
 
 
Mio, är en Golden retriever, Tuva är en papilon och Louise är en liten naken blandras. På gården finns också 6 katter, 4 hästar, 9 lamadjur, 13 får, och några höns.
 


Detta är vår första finullstacka Tamis med tre lamm.
Hon finns inte med oss längre. Hon blev 13 år. Men vi har många barnbarnbarn efter henne!


Emil var en ståtlig ardennervalack f. 1985
Quandezza är ett vackert Connemarasto f. 1990
och lille Tintin är en söt Welsh montainvalack f. 1996

 

 


Katten Moa älskar både kor och får, kon heter Frilla.


Frigående höns o tuppar som älskar äpple.

 

 


Linus